Nyitólap Küldjön nekünk E-mailt!
 
ÜGYFÉLKAPU

English
E-learning
ILIAS Logo
 
 
Próbálja ki tananyagainkat!
Office 365
Microsoft
Windows
Miért Windows 7?
Könnyebben végezhet egyszerre több feladatot, igényes fénykép, e-mail és azonnali üzenetküldő programok, könnyebben és biztonságosabban tallózhat a weben, azonnal megtalálhatja a fájlokat és programokat, gyorsabban navigálhat sok nyitott ablak között, könnyedén oszthat meg fájlokat, fényképeket és zenét az otthoni hálózaton, jobb energiagazdálkodás a hosszabb telepélettartam érdekében és megannyi új lehetőség.
 
Irodai alkalmazáscsomag
Office 2007
A menük és az eszköztárak menüszalagra történő cserélésével még egyszerűbbé tettük a szolgáltatások elérését. Mostantól a jellemző munkamódszereknek megfelelő módon rendszerezve találhatja meg az egyes szolgáltatásokat.
 
Szerver rendszerek
A Windows Server Rendszer az alapvető platformszolgáltatások magas szintű integráltsága és az architektúra egységes megközelítése révén átfogó és együttműködő infrastruktúrát teremt meg, amely segít a bonyolultság és a költségek csökkentésében, az informatikai szakemberek számára pedig lehetővé teszi a fejlesztés, a felügyelet és az üzemeltetés egyszerűsítését, a nagy értékű, információban gazdag üzleti alkalmazások biztosítását. Így a Windows Server Rendszer segíti az informatikai részlegeket az üzlet mozgatórugóját jelentő emberek, folyamatok, információk és kapcsolatok támogatása érdekében végzett beruházásaik stratégiai hatásának növelésében.

A Windows Server Rendszer közös architektúrát jelent, amely az informatika minden aspektusában értéket nyújt:
• Üzemi infrastruktúra – a telepítéshez és az üzemeltetéshez
• Alkalmazási infrastruktúra – a tervezéshez és a fejlesztéshez
• Infrastruktúra az infomunkásoknak – a kommunikációhoz és az együttműködéshez
 
Vállalatirányítási rendszer
Microsoft Dynamics
A Microsoft Dynamics termékcsalád integrált, teljes körű üzleti alkalmazásokat kínál a kis-, közép- és nagyvállalatok számára. Alkalmazásaink átfogóan optimalizálják a vállalatok stratégiai folyamatait a pénzügy, az adatelemzés, a humánerőforrások, a projektvezetés, az ügyfélkapcsolat-kezelés, a helyszíni szervizelés, az ellátásilánc-kezelés, az e-kereskedelem, a termelésirányítás és a kiskereskedelem területén.
 
Fejlesztő eszközök
A Microsoft® Visual Studio® 2008 a következő generációs Microsoft Windows alapú alkalmazások, Webes alkalmazások és szolgáltatások tervezésére, kódolására és tesztelésére szolgáló fejlesztőrendszer.

A Windows Vista-hoz, a 2007-es Office Rendszerhez, a mobil eszközökhöz és a Web-hez kötődő felhasználói kapcsolatrendszer továbbfejlesztésével a Visual Studio 2008 a fejlesztőket és a cégeket hozzásegíti ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan készítsenek teljes körű, átfogó és vonzó szoftvermegoldásokat, egyúttal forradalmian új felhasználói élményt nyújtsanak. Az új fejlesztőrendszer megalkotásánál az volt a cél, hogy segítségével az eddigieknél is jobban leküzdhetők legyenek a szoftverfejlesztés során előadódó, természetes kihívások.
 
A Windows Mobile 6.1 rendszer
Bemutatkozik a Windows Mobile 6.1 rendszer, amelynek révén még könnyebben tarthat kapcsolatot másokkal, és intézheti mindennapi ügyeit – gyakorlatilag bárhonnan. A Windows Mobile 6.1 rengeteg fejlesztést tartalmaz, amelyeket az Ön igényeinek megfelelő:
• Azonnali üzenetváltáshoz hasonló SMS-küldés
• Fejlettebb webböngésző
• Egyszerűbb levelezési és Bluetooth-beállítások
• Új kezdőképernyő
• Új Első lépések központ
• Biztonsági fejlesztések
• Egyszerűbb Wi-Fi csatlakozás
• Még több személyre szabási lehetőség

Office Communications Server
A Microsoft megoldása a szoftverek nyújtotta lehetőségeket és rugalmasságot használja ki az Egységes Kommunikáció szolgáltatásaiban. A Microsoft Egységes Kommunikációs megoldásának az Office Communications Server 2007 R2 az egyik legfontosabb építőeleme, amely többek között az azonnali üzenetküldést, a webes konferenciák lehetőségét, telefon és videó hívásokat biztosít a felhasználók számára.
Oldal nyomtatása
bezár