Nyitólap Küldjön nekünk E-mailt!
 
Perifériák
Egér
Az egér állandó használati eszköz munkánk során, nem mindegy, hogy megfelel e az igényeinknek, vagy sem. Milyen típusú legyen? Több gombos, újjakhoz illeszkedő, kényelmes fogású? Esetleg hordozható számítógéphez szeretné? Palettánkon megtalálhatók a vezeték nélküli, kényelmes, utazáshoz, stílusos, költségkímélőtől kezdve a luxus kivitelű modellek.
 
Billentyűzet
Számtalan olyan billentyűzetet kínálunk, amelyek hosszú órákon át kényelmes használatot biztosítanak. Alapszinttől a legprofibb színvonalig, azaz az átlagos felhasználónak készült billentyűzetektől a számos funkcióval ellátott profi billentyűzetekig megtalálja az Önnek megfelelőt. A portfóliót a kényelem a nagyszerű gépelési élmény, a hatékonyság, a könnyű médiavezérlés jellemzi.
 
Web-kamerák és kommunikáció
Web-kamera: Nagyszerű élményt nyújtó video beszélgetéseket folytathat üzleti partnereivel, barátaival, szeretteivel.

Mikrofonok/headset-ek: Válasszon olyan mikrofont és fejhallgatót, amellyel beszélgetéseik hangminősége az eddigieknél jóval magasabb.

Hangszórók: Amennyiben fontos Önnek az eszközök hordozhatósága, vagy a minden irányból áradó, térhatású hangzás, vagy a mélyhangok, akkor jó helyen jár. Válassza ki az Önnek megfelelő multimédiás hangszórókat.
Oldal nyomtatása
bezár