Our trainings are currently only available in Hungarian.

A WSH Oktatóközpont akkreditált felnőttképzési intézmény. Rendszermérnöki és felhasználói tanfolyamai egyaránt népszerűek a partnerek körében.

Képzési kínálatunkban Agilis képzések; Microsoft, Linux, Cisco, Symantec és Itil tanfolyamok széles választéka is megtalálható, illetve ezek kiegészítéseként saját fejlesztésű, hiánypótló tematikáinkkal állunk Partnereink rendelkezésére.

Munkatársaink birtokában vannak a legmagasabb szakmai minősítéseknek, több éves oktatói, fejlesztői és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek. Ennek és a jelentős gyártó cégekkel kialakított stratégiai együttműködésnek köszönhetően ügyfeleinknek mindig a legfrissebb elméleti ismereteket nyújtjuk. Oktatóink rendszeresen végeznek terméktámogatási, szaktanácsadási tevékenységet. Az ebből adódó gyakorlati ismereteik jelentősen hozzájárulnak tanfolyamaink hatékonyságához, sikeréhez.

A WSH Oktatóközpont 2007-től Hivatalos PEARSON VUE Vizsgaközpont, így tagja a legjelentősebb nemzetközi vizsgáztató hálózatoknak.

Jelenleg Magyarországon Vizsgaközpontunk szolgáltatást nyújt az ISACA vizsgáinak lebonyolításában, valamint regionális minősítésű PSI vizsgaközpontként is üzemel. Az ISACA központ speciális képzéseket és világszerte elfogadott tanúsítvány-rendszert alakított ki az Információ Biztonság- és Kockázatmenedzsment, a Minőségbiztosítás, és az Irányítás területein. Ezen területeket felölelve a következő ISACA vizsgák érhetőek el vizsgaközpontunkban: CISA, CISM, CGEIT, CRISC. NEXTEC vizsgaközpontunkban Amazon Web Service.

Vizsgaközpontunk kínálatában megtalálhatóak az ACI Financial Markets Association (ACI FMA) által biztosított vizsgák is. Az ACI Financial Markets Association, egy vezető globális kereskedelmi szövetség, amely a nagykereskedelmi pénzügyi piacok szakmai közösségének érdekeit képviseli.

A WSH teljes tevékenységi körére kiterjedő ISO 9001:2000, ISO 14001:1997 és ISO IEC 27001:2014 szabványoknak megfelelő integrált minőség menedzsment rendszerünk külön garancia az általunk vállalt szolgáltatások megbízható teljesítésre.

A WSH Kft állandó alkalmazottainak száma közel 50 fő, árbevételünk 2021-ben meghaladta a 9,3 Mrd Ft-ot.

Vállalkozásunk székhelye: 1117 Budapest, Budafoki út 97, ahol saját tulajdonú, háromszintes irodaházunk üzemel, irodaházunk autóval és gyalogosan is a Prielle Kornélia utca felől közelíthető meg.

Oktatóközpontunk Pest Megyei Kormányhivatal által nyilvántartott felnőttképző intézmény.

Felnőttképzési tevékenység folytatására vonatkozó engedély száma, felnőttképzési tevékenység engedélyezése – nyilvántartásba vétel: E/2020/000295
Felnőttképzési tevékenység bejelentett nyilvántartásba vétel: B/2020/001028.

Ügyfélszolgálat nyitva tartási rendje:
Hétfőtől péntekig 9-16 óra között

Induló tanfolyamok - részletekért kattintson a tanfolyam sorára

{{details.name}}

Keresett szó / kifejezés


Képzési terület
Gyártó / Kategória
Témakör


Nem található a keresésnek megfelelő adat
Tanfolyam neve Kódja Képzési idő Eredeti ár Kedvezményes ár
{{item.name}} {{item.code}} {{item.duration}} {{item.price_name}} {{item.discountprice_name}}
Tanfolyam kódja {{details.code}}
Tanfolyam neve {{details.name}}
Képzés célja, kompetencia {{details.competence}}
Tematika

{{details.details}}

Egyéb tudnivaló {{details.otherinformation}}
Kapcsolódó vizsga {{details.relatedexam}}
Képzési idő {{details.duration}}
Képzés ára {{details.price_name}}
Kedvezményes ár {{details.discountprice_name}}
Képzés dátuma {{details.starttime_text}}

Amennyiben elnyerte tetszését valamelyik kurzusunk, letöltheti jelentkezési lapunkat Excel formátumban.

A kitöltött, aláírt jelentkezési lapot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén küldheti el számunkra:

▪ postacímünk: 1117 Budapest, Budafoki út 97.
▪ fax számunk: +36 1 452-5055
▪ e-mail elérhetőségünk digitalizált formátum esetén: tanfolyam@wsh.hu

Ha az induló tanfolyamainkkal, szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdés merül fel Önben vagy további részletekre kíváncsi, kérem forduljon bizalommal munkatársainkhoz, akik az alábbi címen várják kérdéseiket: tanfolyam@wsh.hu